Tag Archives: Raub

Permulaan yang baik harapnya..

Assalamualaikum…. Ya!! Selamat tahun baru 2014.. please be nice to me ok.. đŸ™‚ .. Hopefully tahun 2014 ini memberi kita semua yang indah-indah belaka.. Penuh dengan warna-warni, penuh dengan penginsafan, penuh dengan  pengisian yang bermakna… Oleh kerana 2013 meninggalkan banyak … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, Love??, Saya Suka Membebel | Tagged , , , , , , | Leave a comment

bila musim durian

Assalamualaikum.. Rasanya agak lama aku tak mengupdate blog ini… Semuanya lantaran busy dengan aktiviti seharian.. Nanti kemudian hari aku ceritakan perihal aku ke mahkamah kerana kes saman, cerita perihal kawan aku nak bertunang dan beberapa cerita lagilah, termasuk bercuti dengan … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, makan makanan | Tagged , | 2 Comments

Jalan-jalan PLKN Benum Hill, Raub

Assalamualaikummm… Ok, aku tau aku dah lama sangat tak update blog aku ni.. dah bersawang siap ngan labah2 sekali duduk melepak kat sini… hehehe.. Aku busy sangat lately ni dengan praktikal aku yang hari-hari kena kerja kecuali hari Ahad.. Sebenarnye … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, Saya Suka Membebel | Tagged , | Leave a comment