Tag Archives: pink

Congratulations Eyna..

Assalamualaikum.. Entry pertama untuk bulan April.. Cepat betul masa berlalu meninggalkan kita, usia pun makin bertambah, jadi tak hairan lah kalau semua entry tahun ni adalah mengenai majlis kawen kawan-kawan.. Majlis aku?? Maaf, aku kawen tak nak jemput kawan-kawan.. muahahaha … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Wedding?? | Tagged , , , , , | 1 Comment

Congratulation my friend Siti Aisyah

Assalamualaikumm.. Maaf aku busy sikit sejak kebelakangan ini dengan berbagai perkara.. Oh ye.. Entry aku hari ni khas untuk kawan aku yang sorang ni (walaupun majlis die minggu lepas, harini bru update.. haha).. Die ni aku kenal since 2005, dekat … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Wedding?? | Tagged , , , , , | Leave a comment

My bff big day ~part 1

Assalamualaikumm… Hari ni genap sebulan aku tak update blog.. Giler lama.. muahahaha.. Aku sangat2 busy ok.. Busy dengan majlis kawen kawan aku yang sorang ni.. Banyak bende yang die belum settle mase tu. So, aku pun jadilah driver dan penasihat … Continue reading

Posted in Congratulations, Saya Suka Membebel, Wedding?? | Tagged , , , , , | Leave a comment