Tag Archives: Highway and Transportation in Environmental Engineering

Examination!!!

Assalamualaikum… Ya.. Agak lama tidak ber’update’ blog aku ni lantaran ke’busy’an aku dalam menghadapi exam yang agak sukar kursusnya (abaikan penggunaan MangLish aku tu ye 🙂 )… Alhamdulillah dah selesai satu paper, tinggal dua yang menanti.. Dan esok akan ada … Continue reading

Posted in Class, Congratulations, I Love My Family | Tagged , | 1 Comment

Bila nak mati, tapi hidup kembali

Assalamualaikum… Suspend tak tajuk entry aku hari ni?? Hurmm.. ade kematian kah? siapa yang mati? kucing?? kambing?? ataupun lembu?? Atau aku sendiri… Yup.. setiap manusia perlu ingat KEMATIAN kan?? Tapi hari ni bukanlah aku nak cerita pasal kematian  sebenarnye.. Awal-awal pagi … Continue reading

Posted in Class, Luahan Perasaan, Saya Suka Membebel | Tagged , , | Leave a comment