Tag Archives: gunung semanggol

Hai Gunung Semanggol – Ini kisah aku

Assalamualaikumm Lamanya tak update ape-ape kat blog aku ni.. Kemain bersawang lagi.. haha Oklah.. Nak story pasal kisah aku hiking Gunung Semanggol, Perak pada hujung tahun lepas iaitu 4 Disember 2016.. Macam mana aku boleh hiking kat sini? Kebetulan masa … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Jom Jalan2, Saya Suka Membebel | Tagged , , , | Leave a comment

Our journey from Lipis to Perak…

This gallery contains 7 photos.

Assalamualaikumm.. Dah lama tak jengok blog ni.. busy ke sana ke mari je.. Tambah-tambah bila siang kerja, malam menjahit.. Harap-harap boleh cepat kaya.. kehkeh.. Nanti aku update pasal story jahitan ok.. 🙂 .. Salah satu income aku gak tu.. huhu … Continue reading

More Galleries | Leave a comment

Bila keseorangan..

Assalamualaikummm… Kini aku berada di rumah kakakku bersama anak2 buah yang disayangi…. Disamping makan makanan yang enak setiap hari.. Ya!! aku rasa bahagia.. Duk layan semua cerita yang ada kat astro dari pagi sampai petang.. Aku bahagia kali dua.. Muahahaha…. … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, Luahan Perasaan, Nasihat dan Pedoman | Tagged , , , | 2 Comments