Tag Archives: gunung irau

Gunung Irau, Kisah April 2017 ~ Part 1

Bismillah.. Assalamualaikumm Dah lama sis tak menaip ni.. Malas buka laptop, taip pakai handphone je ni.. Maaf kalau typo.. Terpaksa buat by part sebab cerita panjang sangat.. huhu.. Oklah, ini kisah aku naik Gunung Irau pada 9 April 2017 yang … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Luahan Perasaan, Sukan Menjana Kecergasan Minda, hiking, adventure | Tagged , , , | Leave a comment

Hai Gunung Irau, jumpe lagi kita ya.. #Part2

Assalamualaikumm.. Ok, demi desakan mereka yang suruh aku update part 2, aku ikutkan je lah desakan peminat tu (kemain ade peminat).. haha. Part 1 boleh click siniĀ al kisah Gunung Irau Part 1 Aku terus je lah sambung story hari tu … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, Info, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment

Hai Gunung Irau, jumpe lagi kita ya.. #Part 1

Assalamualaikumm…. Last update tahun lepas rupenye… T__T.. Rindu kat blog ni, tapi tak rajin update.. Pacita?? Padahal aku aktif je dengan aktiviti biase aku.. Lari dan hiking dan bercuti… Nanti lah kalau rajin aku buat entry throwback.. KALAU rajin lah.. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment