Tag Archives: geotechnic class

Geotechnics = main tanah..

Assalamualaikummmm.. Baru dapat jadual baru tadi.. Hari Isnin kami tak ada kelas ye, harap maklong…. Ntah ape2 je, tengah-tengah sem baru nak ubah jadual bagai.. Oklah, ni bukanlah entry pasal kegembiraan kami yang tiada kelas hari ni.. Tapi pasal kelas … Continue reading

Posted in Class, Saya Suka Membebel | Tagged , , | Leave a comment

Semua Kacak!!

Assalamualaikumm… Hari ni tak tahu nak update pasal ape sebenarnya.. Dan tak tahu nak letak tajuk apa entry ni… Kawan aku upload picture yang berlambak diambil menggunakan henpon Naza yang canggih tu tadi, Rara cakap semua kacak.. Tu yang letak … Continue reading

Posted in Class, Saya Suka Membebel | Tagged , | Leave a comment