Tag Archives: friendship

#SKYTREX

Assalamualaikumm…. Ini adalah cerita bulan ini (biasa aku update citer dah basi.. Hahaha).. Yup.. Pada 6/6/2015 bersamaan public holiday birthday agong.. Maka ke skytrex lah kami… Oh ye.. Kami adalah housemate dan classmate masa study kat Politeknik Sabak Bernam.. Geng … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, Saya Suka Membebel, Sukan Menjana Kecergasan Minda, This is cool | Tagged , , , | 1 Comment

Obsession or Addiction??

Assalamualaikum… Hai.. lama betul rasanye tak membebel kat sini.. Update pun gambar je seketul dua.. Bila la nk kaya dengan hasil blogging ni.. hahaha.. Jealous tengok income bloggers famous yg ┬ásampai ribu riban… Nak buat macam mana dah tak dikenali … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Jom Jalan2, Saya Suka Membebel, Sukan Menjana Kecergasan Minda, This is cool | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Jalan-jalan Genting Highlands..

Assalamualaikumm.. Seperti tajuk di atas, ini adalah cerita mengenai percutian pendek kami ke Genting Highlands yang telah berlaku pada minggu lepas iaitu bersamaan 5 April 2014.. (sila baca seperti karangan UPSR) hahaha.. Oklah, seperti biasa, entry di ‘update’ lewat seminggu.. … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, Love??, Saya Suka Membebel | Tagged , , , , | Leave a comment