Category Archives: Works

Kisah Pengangguran Graduan

Assalamualaikumm… Lamanya tak bukak blog aku ni,.. Hurmm Busy dan malas adalah punca utama blog ini terabai… Sekian… (Post ni jugak dekat sebulan berhabuk dekat draft sebenarnye.. huhu) Oklah tengok tajuk serius kat atas tu… Serius kalau aku tak duduk … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Works, Nasihat dan Pedoman | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Hari ini

Assalamualaikumm.. Ok, sekarang sudah berada di kampung halaman.. Sampai kira-kira pukul 5.30 petang tadi.. Dan sekarang aku masih belum tidur.. Aku baru pulang dari rumah seorang teman yang akan bertunang hujung minggu ni.. Cuba memberi bantuan untuk persiapan majlis beliau … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Works, Congratulations | Tagged , | Leave a comment

Misi tidak berjaya.. T__T

Assalamualaikumm… Beberapa hari blog aku ni menyepi tanpa entry… Aku busy oiii… Serius busy yang tak terhingga.. Hari ni baru aku rasa bahagia sikit tanpa ke’busy’an seperti hari-hari sudah… Dannn.. Ya, misi untuk update blog setiap hari sepanjang bulan Oktober … Continue reading

Posted in Works, Class, Waaa.. Nk Nangis, Ini Serius Ok | Tagged | Leave a comment