Category Archives: Wedding??

My bff big day ~part 1

Assalamualaikumm… Hari ni genap sebulan aku tak update blog.. Giler lama.. muahahaha.. Aku sangat2 busy ok.. Busy dengan majlis kawen kawan aku yang sorang ni.. Banyak bende yang die belum settle mase tu. So, aku pun jadilah driver dan penasihat … Continue reading

Posted in Congratulations, Saya Suka Membebel, Wedding?? | Tagged , , , , , | Leave a comment

My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm…. Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe Hurmm… juga … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis, Wedding?? | 1 Comment

Nyda Engagement Day

Assalamualaikummm.. Ya.. Semalam aku sempat menghadiri kenduri salah seorang kawan sekolah dulu iaitu Nyda.. Kemain tak sabar lagi beliau nak bertunang.. Aku sampai agak lambat sebenarnya lebih kurang pukul 11 lebih kot.. Pagi tu busy duk layan citer Adam & … Continue reading

Posted in Congratulations, Saya Suka Membebel, Wedding?? | Tagged , , | Leave a comment