Category Archives: Wedding??

Congratulations Eyna..

Assalamualaikum.. Entry pertama untuk bulan April.. Cepat betul masa berlalu meninggalkan kita, usia pun makin bertambah, jadi tak hairan lah kalau semua entry tahun ni adalah mengenai majlis kawen kawan-kawan.. Majlis aku?? Maaf, aku kawen tak nak jemput kawan-kawan.. muahahaha … Continue reading

Posted in Wedding??, Love??, Congratulations | Tagged , , , , , | 1 Comment

Congratulation my friend Siti Aisyah

Assalamualaikumm.. Maaf aku busy sikit sejak kebelakangan ini dengan berbagai perkara.. Oh ye.. Entry aku hari ni khas untuk kawan aku yang sorang ni (walaupun majlis die minggu lepas, harini bru update.. haha).. Die ni aku kenal since 2005, dekat … Continue reading

Posted in Wedding??, Love??, Congratulations | Tagged , , , , , | Leave a comment

My bff big day ~part 2

Assalamualaikummm… Ya aku tahu aku sangat malas nak update blog ni.. huhu.. Ini adalah entry dah agak basi.. Tapi tak kira, aku nak letak jugakk.. Yela, bukan selalu kawan baik kita kawen kan?? Oklah, ini adalah sambungan kepada┬áMy bff big … Continue reading

Posted in Wedding??, Congratulations | Tagged , , , | Leave a comment