Category Archives: Waaa.. Nk Nangis

SEPI..

assalamualaikum…. kini aku sendiri.. sepi… sunyi… tanpa bunyi… tanpa suara… tanpa kata… tanpa rasa.. tanpa jiwa.. kosong seperti hari2 lain.. rasa tak dihargai.. rasa tidak dimiliki… seperti wujudku di dunia lain. sepertiku tiada di alam ini.. seperti halimunan tanpa kesan.. … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis | Leave a comment

Nur Kasih The Movie…

Assalamualaikum xjawab dose… Picture from google (click for best resolution) Waaaa… aku nk tgk movie ni.. (xbleh blah, awal2 dh nanges) haha.. Tapi ni la yg aku rase skrg ni, al maklumlah sedang bercuti kat kampung.. Celah mane aku nak … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Saya Suka Membebel, Waaa.. Nk Nangis | Leave a comment

Tsunami at Japan

Actually aku nk story and share a little bit about big cases yang mengemparkan dunia baru-baru ni.. Ape lagi kan kalau bukan gempa bumi and tsunami yang memusnahkan sebahagian besar negara matahari terbit tersebut.. Serius memang dasyat lah bencana ni.. … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok, Nasihat dan Pedoman, Saya Suka Membebel, Waaa.. Nk Nangis | Leave a comment