Category Archives: Waaa.. Nk Nangis

My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm…. Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe Hurmm… juga … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Wedding??, Waaa.. Nk Nangis, Love??, Congratulations | 1 Comment

Misi tidak berjaya.. T__T

Assalamualaikumm… Beberapa hari blog aku ni menyepi tanpa entry… Aku busy oiii… Serius busy yang tak terhingga.. Hari ni baru aku rasa bahagia sikit tanpa ke’busy’an seperti hari-hari sudah… Dannn.. Ya, misi untuk update blog setiap hari sepanjang bulan Oktober … Continue reading

Posted in Works, Class, Waaa.. Nk Nangis, Ini Serius Ok | Tagged | Leave a comment

SEPI..

assalamualaikum…. kini aku sendiri.. sepi… sunyi… tanpa bunyi… tanpa suara… tanpa kata… tanpa rasa.. tanpa jiwa.. kosong seperti hari2 lain.. rasa tak dihargai.. rasa tidak dimiliki… seperti wujudku di dunia lain. sepertiku tiada di alam ini.. seperti halimunan tanpa kesan.. … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis | Leave a comment