Category Archives: Waaa.. Nk Nangis

Gunung Suku 05082017. Ini Kisah AKU!

Assalamualaikum.. Ok, setelah sekian lama tak update blog ni.. So, disebabkan kisah ni lain sikit.. Aku update lah, walaupun update pakai handphone je ni.. #sisgigih .. Kes malas nak bukak laptop. haha.. AMARAN!, cerita ni sangat panjang.. Aku reti menaip … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Sukan Menjana Kecergasan Minda, Nasihat dan Pedoman, Waaa.. Nk Nangis, This is cool, hiking, adventure | Tagged , , , , , , | Leave a comment

My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm…. Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe Hurmm… juga … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Wedding??, Waaa.. Nk Nangis, Love??, Congratulations | 1 Comment

Misi tidak berjaya.. T__T

Assalamualaikumm… Beberapa hari blog aku ni menyepi tanpa entry… Aku busy oiii… Serius busy yang tak terhingga.. Hari ni baru aku rasa bahagia sikit tanpa ke’busy’an seperti hari-hari sudah… Dannn.. Ya, misi untuk update blog setiap hari sepanjang bulan Oktober … Continue reading

Posted in Works, Class, Waaa.. Nk Nangis, Ini Serius Ok | Tagged | Leave a comment