Category Archives: Uncategorized

wedding again???

assalamualaikumm.. Ya!! aku tau, dah lame bersawang blog aku ni.. Bukan malas, cuma busy and xde mase and malas tu ade la gak sikit2.. huhuhu Banyak bende nak story kat sini sebenarnye, tapi masa sangat tak mengizinkan di tambah dengan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Comments Off on wedding again???

Makan makanan..

Assalamualaikum… Sebenarnye dah lama aku nak story pasal makanan kat sini, cuma belum sampai seru (ayt macam ape je).. huhuhu.. Yela, orang yang rapat ngan aku mungkin tau yang ak ni suka gak la makan, tapi kalau makan memang susah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tiba-tiba jadi malas

Assalamualaikum….. Bersawang dan sangat semak dengan lalang dah blog aku ni.. Gile malas nak update… hahaha… Tambah2 dengan ke’busy’an ngan assigment, report and presentation…     Oklah.. tu je aku nk tulis arini.. daaaaa ShareSharing is caring :DiggPrint

Posted in Uncategorized | Leave a comment