Category Archives: makan makanan

Resepi gulai tempoyak Pahang ~ Kuala Lipis style

Assalamualaikumm… Ok aku tau dah lama tak berupdate blog aku ni.. sempena aku buang sawang dalam bilik aku hari ni, aku nak buang sawang kat blog aku ni jugak (ade kaitan tak? hahaha).. Untuk yang tak tahu sawang tu ape, … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family, makan-makan, makan makanan, resepi | Tagged , , , , , | Leave a comment

Hanya orang kampung tahu ini adalah sedap

Assalamualaikumm.. Actually aku sedang menahan sakit perut yang dasyat semenjak hari Jumaat.. Tak tahu lah kenapa perut aku buat hal di masa-masa yang busy ini.. Dugaan dari Pencipta rasanya, ni baru sikit kot.. Hurmm.. Takpelah, untuk mengurangkan kesakitan ini aku … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family, makan makanan | Tagged , , , | Leave a comment

bila musim durian

Assalamualaikum.. Rasanya agak lama aku tak mengupdate blog ini… Semuanya lantaran busy dengan aktiviti seharian.. Nanti kemudian hari aku ceritakan perihal aku ke mahkamah kerana kes saman, cerita perihal kawan aku nak bertunang dan beberapa cerita lagilah, termasuk bercuti dengan … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family, makan makanan | Tagged , | 2 Comments