Category Archives: makan-makan

I miss you ~ Hazwani Harun

Assalamualaikummm.. Nampak ┬átak tajuk post entry aku kat atas tu.. Maknenye entry ni adalah entry rindu-rinduan.. huhu… Serius aku rindu giler kat kau Wani.. Tiba-tiba rindu ni sebab tengok profile picture kau upload kat facebook tadi lah.. Picture yang merahnye … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, makan-makan | Tagged , , | Leave a comment

Resepi gulai tempoyak Pahang ~ Kuala Lipis style

Assalamualaikumm… Ok aku tau dah lama tak berupdate blog aku ni.. sempena aku buang sawang dalam bilik aku hari ni, aku nak buang sawang kat blog aku ni jugak (ade kaitan tak? hahaha).. Untuk yang tak tahu sawang tu ape, … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family, makan-makan, makan makanan, resepi | Tagged , , , , , | Leave a comment

Cerita kami..

Assalamualaikumm… Tetiba aku rasa agak lama tak update blog ni.. Padahal tengok kat kalendar sebelah ni baru 2 hari lepas je aku update.. kehkeh.. Mungkin rasa masa lambat berlalu kot minggu ni.. Maklumlah minggu 1st untuk semeser ini.. Banyak lagi … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class, Jom Jalan2, makan-makan | Tagged , , | Leave a comment