Category Archives: Luahan Perasaan

Rindu lagi.. Part 2

Assalamualaikumm… Oleh kerana aku pishang sangat hari ni.. (sebut mcm melly. huhu) Aku rase nak update pulak.. Maklumlah semalam duk tweet2 rinduan dengan mereka… Hurm… rindu weh.. Serius!!!.. Nak lepak ngan korang, makan sama2, tidur berjamaah dan sebagainyelah.. Tak tahu … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, Luahan Perasaan, Saya Suka Membebel | Leave a comment

My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm…. Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe Hurmm… juga … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis, Wedding?? | 1 Comment

Jari-jari terus menari

Assalamualaikum.. Jari jemari ini terus menari2 di keyboard ku ini… Bukan menari sambil menangis… Menari sambil berfikir… Berfikir cara menyelesaikan masalah… Masalah yang menimpa-nimpa kepala.. Yang tiada penghujung… Tak tahu sampai bila lagi mampu bertahan…. Jari ini terus berjalan, sebutir-butir … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan | Leave a comment