Category Archives: Luahan Perasaan

Gunung Irau, Kisah April 2017 ~ Part 1

Bismillah.. Assalamualaikumm Dah lama sis tak menaip ni.. Malas buka laptop, taip pakai handphone je ni.. Maaf kalau typo.. Terpaksa buat by part sebab cerita panjang sangat.. huhu.. Oklah, ini kisah aku naik Gunung Irau pada 9 April 2017 yang … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Luahan Perasaan, Sukan Menjana Kecergasan Minda, hiking, adventure | Tagged , , , | Leave a comment

Bukit Taching – Ini kisah versi aku dan kawan-kawan

Assalamualaikum.. Masih lagi mengenai Bukit Taching, Benta, Kuala Lipis… Ini kisah versi aku.. Post ni lebih sempoi di samping banyak gambar kawan-kawan.. Diorang bising tak banyak gambar diorang.. Gambar aku pun berapa ketul je aku letak weii.. Hahaha.. Nak baca … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Luahan Perasaan, Jom Jalan2, This is cool, hiking, adventure | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Maafkanlah

Assalamualaikum.. Lama tak menjengah ke sini… Maaf bukan aku sengaja… Aku sangat busy dengan urusan duniawi yang tidak akan habis selagi masih bernafas… Maafkan aku blog… Banyak perkara yang nak aku abadikan kat sini sebenarnya.. Tapi sungguh aku tidak punya … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan | Leave a comment