Category Archives: Love??

Congratulation my friend Siti Aisyah

Assalamualaikumm.. Maaf aku busy sikit sejak kebelakangan ini dengan berbagai perkara.. Oh ye.. Entry aku hari ni khas untuk kawan aku yang sorang ni (walaupun majlis die minggu lepas, harini bru update.. haha).. Die ni aku kenal since 2005, dekat … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Wedding?? | Tagged , , , , , | Leave a comment

My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm…. Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe Hurmm… juga … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis, Wedding?? | 1 Comment

Saya Sayang Adik Saya

Assalamualaikumm… Bila aku taip entry pasal adik aku ni… Maknanya aku rindu dia sangat-sangat lah ni.. Walaupun kadang-kadang dia suka cari gaduh ngan aku.. Bila dah jauh-jauh ni, ingat kat dia hari-hari kot.. Kadang-kadang call mak aku, sebuk je dia … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, Love?? | Tagged | Leave a comment