Category Archives: Love??

Jalan-jalan Genting Highlands..

Assalamualaikumm.. Seperti tajuk di atas, ini adalah cerita mengenai percutian pendek kami ke Genting Highlands yang telah berlaku pada minggu lepas iaitu bersamaan 5 April 2014.. (sila baca seperti karangan UPSR) hahaha.. Oklah, seperti biasa, entry di ‘update’ lewat seminggu.. … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, Love??, Saya Suka Membebel | Tagged , , , , | Leave a comment

Congratulations Eyna..

Assalamualaikum.. Entry pertama untuk bulan April.. Cepat betul masa berlalu meninggalkan kita, usia pun makin bertambah, jadi tak hairan lah kalau semua entry tahun ni adalah mengenai majlis kawen kawan-kawan.. Majlis aku?? Maaf, aku kawen tak nak jemput kawan-kawan.. muahahaha … Continue reading

Posted in Congratulations, Love??, Wedding?? | Tagged , , , , , | 1 Comment

Permulaan yang baik harapnya..

Assalamualaikum…. Ya!! Selamat tahun baru 2014.. please be nice to me ok.. đŸ™‚ .. Hopefully tahun 2014 ini memberi kita semua yang indah-indah belaka.. Penuh dengan warna-warni, penuh dengan penginsafan, penuh dengan  pengisian yang bermakna… Oleh kerana 2013 meninggalkan banyak … Continue reading

Posted in I Love My Family, Jom Jalan2, Love??, Saya Suka Membebel | Tagged , , , , , , | Leave a comment