Category Archives: Ini Serius Ok

#PRAYFORMH370

Nothing to say.. Just give them Doa and Al-Fatihah.. Walaupun kemungkinan mereka selamat adalah sangat tipis.. Ingatlah walau sehebat mana pun teknologi, setinggi mana pun tahap keselamatannya.. Tapi bila Allah berkata “KUN FAYA KUN”.. Maka jadi lah ia.. Semoga sama-sama … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok | Tagged , , , , , | Leave a comment

Jika ditanya..

Assalamualaikumm… Ya, aku agak sibuk kebelakangan ini dan menyebabkan aku tidak berkesempatan untuk menulis di ruangan ini (bajet cakap macam calon pilihanraya.. hahaha) Oklah, oleh kerana sekarang ni dah di bubarkan parlimen dan akan berlangsungnya PRU ke 13 dalam tempoh … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok | Tagged , , | Leave a comment

Lama menyepi

Assalamualaikumm.. Ya, agak lama blog aku ni menyepi tanpa sebarang post.. Sesungguhnya aku busy dan line maxis broadband aku ni kadang-kadang buat hal membuatkan aku tak sempat nak meng’update’ blog ini dengan rajinnya.. 🙂 Nasib baik aku tak ikut abang … Continue reading

Posted in Class, comel je..., Ini Serius Ok, Jom Jalan2 | Tagged , , , | Leave a comment