Category Archives: Info

Hai Gunung Irau, jumpe lagi kita ya.. #Part2

Assalamualaikumm.. Ok, demi desakan mereka yang suruh aku update part 2, aku ikutkan je lah desakan peminat tu (kemain ade peminat).. haha. Part 1 boleh click siniĀ al kisah Gunung Irau Part 1 Aku terus je lah sambung story hari tu … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, Info, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment

Activated Carbon or Arang

Assalamualaikumm.. Serius aku tidak perasan dengan pergerakan masa yang sangat pantas hari ini.. Jam sudah menjangkau ke angka 11 malam.. Oh!! aku belum update blog ini untuk hari ke 21 ni kan?? Oleh kerana hari ni satu hari aku duk … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class, Ini Serius Ok, Info | Tagged , , , | Leave a comment