Category Archives: I Love My Family

Kisahnya..

Assalamualaikumm.. Lamanye la aku tak update ape2 kat sini.. Nak click link blog kat toolbar pun rase bersalah je sebab lama sgt tak update.. Bukan tak ada ape2 nak citer.. Banyak je sebenarnya kisah perjalanan hidup yang indah-indah… Lagi banyak … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family, Congratulations | Leave a comment

Gunung Brinchang lagi

Assalamualaikum… Lagi cerita basi… huhu.. Ok lah bulan ni aku janji nak rajin update blog… Nak penuhkan blog ni dengan gambar-gambar happy… Ya, blog ni juga aku jadikan album aku sebab dulu banyak gambar hilang bila simpan dalam external hardisk, … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family | Tagged , , , , , | Leave a comment

Rindu budak ni..

Assalamualaikummm.. hai.. Tadi cakap ngan budak kecik ni… Maktam rindu Ayuni lah.. nanti ajak umi balik kampung ye… .. Oh ye.. Diorang ni semua anak buah aku (anak kakak).. Coming soon on February lagi sorang.. Wah!! tak sabar nak main … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family | Leave a comment