Category Archives: hiburan tanpa sempadan

Sungha Jung punye kisah..

Assalamualaikummm… Oleh kerana aku tak boleh melelapkan mata jam 2.17am ni.. Aku pun layan lah youtube, click my¬†Subscriptions tengok budak Sungha Jung ni upload 1 video baru die berduet dengan Jason Mraz…. Sape tak kenal beliau ni, die adalah seorang¬†Acoustic … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Saya Suka Membebel, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment

Teluk Batik again..

Assalamualaikumm.. Ini adalah entry yang agak basi.. huhu.. Lantaran kemalasan aku hendak menaip ye.. hehehe.. Ya, pada hari Sabtu bersamaan dengan 13/04/2013 yang lepas, aku bersama geng Beyla telah berkesempatan ke Teluk Batik sebelum diri ini dan Opie pulang ke … Continue reading

Posted in Class, hiburan tanpa sempadan, Jom Jalan2 | Tagged , , , | Leave a comment

Saya suka baca novel…

Assalamualaikummm… Ini adalah salah satu minat aku dari dulu lagi sebenarnya… Suka sangat baca novel…. Kalau kat rumah, hobi ini adalah salah satu cara ku mengisi masa lapang.. Tapi!!! time busy final sem ni pon aku masih giler baca novel!! … Continue reading

Posted in comel je..., hiburan tanpa sempadan, Saya Suka Membebel | Tagged , , , , , | Leave a comment