Category Archives: Gadgets

Tamatlah riwayatnya

Assalamualaikumm… Hurmm.. sebenarnya dah lama nak buat post kenangan pasal bende ni.. Dah tamat riwayat perkhidmatan beliau selama lbih 4tahun bersama aku.. T__T .. Sedih gak la nak meninggalkan beliau.. Yela, dah lama pakai kan?? Ape benda yang aku maksudkan? … Continue reading

Posted in Gadgets, I Love My Family | Tagged , | Leave a comment

Goodbye Blogspot..

ShareSharing is caring :DiggPrint

Posted in Luahan Perasaan, Gadgets | 1 Comment

This Person is Amazing!!!

Pagi tadi aku on9 and jalan2 kat facebook.. Pastu terclick kat satu link yang di share oleh 1 of my friend.. Video sorang budak tengah main guitar.. Giler lah.. He is AWESOME!!.. Best giler aku cakap lah.. Let me introduce … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Gadgets, Ini Serius Ok, hiburan tanpa sempadan | 5 Comments