Category Archives: Congratulations

Hai Bukit Taching, Kuala Lipis, Pahang

Assalamualaikumm Hai semua.. Ini adalah review aku mengenai┬áBukit di atas.. Jadi mungkin penulisan aku akan jadi lebih serius.. Dah lama tak menaip dengan serius ni.. Mohon bagi sokongan.. Tapi maaf aku akan tetap guna “Aku”, dah biasa macam tu.. Dan … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Ini Serius Ok, Congratulations, hiking, adventure | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Kisahnya..

Assalamualaikumm.. Lamanye la aku tak update ape2 kat sini.. Nak click link blog kat toolbar pun rase bersalah je sebab lama sgt tak update.. Bukan tak ada ape2 nak citer.. Banyak je sebenarnya kisah perjalanan hidup yang indah-indah… Lagi banyak … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family, Congratulations | Leave a comment

Congratulations Eyna..

Assalamualaikum.. Entry pertama untuk bulan April.. Cepat betul masa berlalu meninggalkan kita, usia pun makin bertambah, jadi tak hairan lah kalau semua entry tahun ni adalah mengenai majlis kawen kawan-kawan.. Majlis aku?? Maaf, aku kawen tak nak jemput kawan-kawan.. muahahaha … Continue reading

Posted in Wedding??, Love??, Congratulations | Tagged , , , , , | 1 Comment