Category Archives: comel je…

Bila aku rindu

Assalamualaikumm   Tiba-tiba hari ni aku rasa nak menaip entry rindu-rinduan pulak.. Rindu kat budak-budak kecik ni.. Ayuni and Balqis… Walaupun baru je jumpe minggu lepas, aku tetap rindu diorang.. Rindu nak buli, nak buat diorang nangis.. Tak pun nak … Continue reading

Posted in I Love My Family, comel je... | Tagged , , , , | Leave a comment

Saya suka baca novel…

Assalamualaikummm… Ini adalah salah satu minat aku dari dulu lagi sebenarnya… Suka sangat baca novel…. Kalau kat rumah, hobi ini adalah salah satu cara ku mengisi masa lapang.. Tapi!!! time busy final sem ni pon aku masih giler baca novel!! … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, hiburan tanpa sempadan, comel je... | Tagged , , , , , | Leave a comment

Lama menyepi

Assalamualaikumm.. Ya, agak lama blog aku ni menyepi tanpa sebarang post.. Sesungguhnya aku busy dan line maxis broadband aku ni kadang-kadang buat hal membuatkan aku tak sempat nak meng’update’ blog ini dengan rajinnya.. Nasib baik aku tak ikut abang aku … Continue reading

Posted in Class, Jom Jalan2, Ini Serius Ok, comel je... | Tagged , , , | Leave a comment