Category Archives: Class

Lama menyepi

Assalamualaikumm.. Ya, agak lama blog aku ni menyepi tanpa sebarang post.. Sesungguhnya aku busy dan line maxis broadband aku ni kadang-kadang buat hal membuatkan aku tak sempat nak meng’update’ blog ini dengan rajinnya.. 🙂 Nasib baik aku tak ikut abang … Continue reading

Posted in Class, comel je..., Ini Serius Ok, Jom Jalan2 | Tagged , , , | Leave a comment

Kami adalah sangat busy

Assalamualaikummmm Ok aku tahu aku dah lama tak update blog ni.. Sawang dah bersepah merata2.. Tak berkesempatan nak update walaupun banyak story yang boleh aku bebelkan.. Ya.. Aku busy ngan final projek sebenarnya.. Banyak lagi yang belum siap.. Bulan 4 … Continue reading

Posted in Class, Ini Serius Ok | Leave a comment

Semua Kacak!!

Assalamualaikumm… Hari ni tak tahu nak update pasal ape sebenarnya.. Dan tak tahu nak letak tajuk apa entry ni… Kawan aku upload picture yang berlambak diambil menggunakan henpon Naza yang canggih tu tadi, Rara cakap semua kacak.. Tu yang letak … Continue reading

Posted in Class, Saya Suka Membebel | Tagged , | Leave a comment