Category Archives: Class

Teluk Batik again..

Assalamualaikumm.. Ini adalah entry yang agak basi.. huhu.. Lantaran kemalasan aku hendak menaip ye.. hehehe.. Ya, pada hari Sabtu bersamaan dengan 13/04/2013 yang lepas, aku bersama geng Beyla telah berkesempatan ke Teluk Batik sebelum diri ini dan Opie pulang ke … Continue reading

Posted in Class, Jom Jalan2, hiburan tanpa sempadan | Tagged , , , | Leave a comment

E-coli test

Assalamualaikumm.. Aku boring hari ni ye.. tak tahu nak buat ape.. so, aku cuba untuk membuang segala sawang yang menyemak dalam blog ini… Sebenarnya test ni dah lama aku buat, bulan 2 haritu bertempat di UPM Serdang… Alhamdullillah pembantu makmal … Continue reading

Posted in Class | Tagged , , | Leave a comment

Geotechnics = main tanah..

Assalamualaikummmm.. Baru dapat jadual baru tadi.. Hari Isnin kami tak ada kelas ye, harap maklong…. Ntah ape2 je, tengah-tengah sem baru nak ubah jadual bagai.. Oklah, ni bukanlah entry pasal kegembiraan kami yang tiada kelas hari ni.. Tapi pasal kelas … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class | Tagged , , | Leave a comment