Monthly Archives: June 2015

#SKYTREX

Assalamualaikumm…. Ini adalah cerita bulan ini (biasa aku update citer dah basi.. Hahaha).. Yup.. Pada 6/6/2015 bersamaan public holiday birthday agong.. Maka ke skytrex lah kami… Oh ye.. Kami adalah housemate dan classmate masa study kat Politeknik Sabak Bernam.. Geng … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, This is cool | Tagged , , , | 1 Comment

Kisah Aku Hiking Gunung Irau

Assalamualaikum… Hai blog lama tak jumpa.. hahaha… Macam biasa akibat malas dan busy yang melampau.. Ya, sekarang aku gila dengan aktiviti baru… Setiap hujung minggu ade je event aku nak pergi… Dan jadual aku dah full sampai bulan 8.. hahaha… … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment