Monthly Archives: February 2015

Nature

Assalamualaikum.. Yes.. Back to the nature.. Best lepak2 tepi pantai… Masuk hutan.. Panjat gua, daki gunung… Rendam kaki dalam sungai… InshaAllah tahun ni aku lebih dekatkan diri dengan alam semulajadi ni.. Harap tercapai nak masuk taman negara… Dan sekarang sedang … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2 | Tagged , , , , | Leave a comment

Obsession or Addiction??

Assalamualaikum… Hai.. lama betul rasanye tak membebel kat sini.. Update pun gambar je seketul dua.. Bila la nk kaya dengan hasil blogging ni.. hahaha.. Jealous tengok income bloggers famous yg ┬ásampai ribu riban… Nak buat macam mana dah tak dikenali … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Sukan Menjana Kecergasan Minda, hiburan tanpa sempadan, This is cool | Tagged , , , , , , , | Leave a comment