Kisahnya..

Assalamualaikumm..

Lamanye la aku tak update ape2 kat sini.. Nak click link blog kat toolbar pun rase bersalah je sebab lama sgt tak update.. Bukan tak ada ape2 nak citer.. Banyak je sebenarnya kisah perjalanan hidup yang indah-indah… Lagi banyak tempat aku gi bercuti.. Tapi…. Malas betul nak menaip.. Ditambah lagi line streamyx kat rumah tu macam membazir je bayar tiap bulan, gunanye jarang sekali okey.. Kalau ade line pon, taraf siput sedut je.. Slow nak mam…

Ok2.. Sory agak merapu sebab update pakai phone je.. Klau bukak blog pakai laptop rase nak muntah je.. Hahaha..

So aku upload je la picture sikit dulu.. Kalau rajin, lain kali lah aku citer detail setiap gambor tu…

ke Broga Hill di hari Malaysia

Holiday Teluk Batik with family di hari Merdeka

konvokesyen serentak 2 beradik (2 september)

Oklah.. Tu je dulu buat masa ni…

Semoga aku lebih bersemangat nak update blog di masa akan datang… Sekian….

Yang benar

blogger yang tak rajin

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, I Love My Family, Jom Jalan2. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.