Congratulations Eyna..

Assalamualaikum..

Entry pertama untuk bulan April.. Cepat betul masa berlalu meninggalkan kita, usia pun makin bertambah, jadi tak hairan lah kalau semua entry tahun ni adalah mengenai majlis kawen kawan-kawan.. Majlis aku?? Maaf, aku kawen tak nak jemput kawan-kawan.. muahahaha (giler jahat).. 😀

So, ini adalah majlis yang jadi minggu lepas iaitu pada 29/3 bersamaan hari Sabtu.. Salah seorang geng sekolah dah selamat melangsungkan majlisnya.. Tahniah kawan!!! Semoga U bahagia selalu ye, harap U tak buli-buli laki U tu dah.. Ingat!! kena hormat SUAMI… kehkeh… Semoga cepat dapat baby jugak.. 🙂

Ni antara gambar yang ada, ni pun ihsan gambar dari handphone kawan-kawan.. hehe.

Antara yang menghadirkan diri

Ok pengantin lelaki tak nak bergambor.. haha

Pengantin perempuan over.. hehe (jgn mrh :D)

Hanya aku sorang je yg single (sila beratur ambik borang.. haha)

Suka pic ni.. Candid ok..

Konon-konon candid

Ok ni tak candid dah

Yes, kami cute dan single (termasuk Fazz kt belakang tu)... hehe

Oklah, sekian.. Harap U all tak pengsanlah tengok gambar aku berbaju terang yang berlambak ni. hahaha… Oh ye, gambar yang last tu bukan kami saja-saja nak perasan ye.. Tu je yang tinggal masa nak balik tu (menyesal tak ambik gambar masa mula-mula datang)..

Sebelum aku undurkan diri, nak ucapkan sekali lagi buat Eyna… SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT!!! Dan AWAK CANTIK SANGAT.. Jeles I tau.. tiba-tiba rasa nak kawen jugak... hahaha..

Ok bye.. Rindu U olls lah, bila mau dating lagi???

 

 

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Love??, Wedding?? and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One comment on “Congratulations Eyna..

  1. haloooo…wlpon agak lmbt ak duk ngintai blog ko,ak tetap nk ckp….tq so much cbb dtg wedding ak….kwen ko nt jgn lupe jmpt ak ek….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.