Benih Rumput.

Assalamualaikum..

Ini adalah entry untuk menjawab beberapa comment yang aku terima mengenai benih rumput yang aku share kat entry kisah praktikal aku.. CLICK HERE.. Ya, Walaupun korang tak nampak pun orang tanya aku pasal benih rumput ni, sebab aku tak appoved comment diorang.. hehehe.. (jangan kata aku kejam sebab tak publish comment orang).. Aku tak publish sebab rasenye tak perlu kot.. kehkeh..

Kat bawah ni benih rumput yang aku maksudkan..

Ini benih rumput namanya (1st time tgk) used for hydroseeding program

Yup, ramai tanya, nak dapat kat mana, benih rumput jenis ape lah,  nak beli lah (ape ingat aku penjual benih rumput ke?) kehkeh.. Dan macam-macam soalan lah pasal benih rumput ni.. Oklah untuk menjawab pertanyaan anda yang terjumpa blog aku dalam carian  google search atau web carian yang lain mengenai benih rumput.. Ni aku letak nama supplier yang ade benih rumput ni… Bukan benih rumput je, segala jenis baja dan peralatan untuk hydroseeding diorang ada…Apa-ape pertanyaan yang berkaitan, sila hubungi mereka ok.. (fyi aku tak de apa-apa kaitan dengan syarikat ni, saje je bagi promosi free. Kalau diorang nak bagi ganjaran pun ok.. haha) So, sila bagitahu mereka bahawa anda tahu pasal mereka di blog saya ok… 😀

Hydro Tuff Advisory Services Sdn Bhd

Aku harap lepas ni tak de dah lah orang tanya aku mana nak dapat kan benih rumput .. Jelas kan nombor telefon kat atas tu.. Harga?? sila hubungi mereka, sebab aku hanya ada harga untuk projek hydroseeding yang dah dijalankan company aku praktikal tu..

Ok sekiannn…

 

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Ini Serius Ok and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.