Monthly Archives: March 2014

Benih Rumput.

Assalamualaikum.. Ini adalah entry untuk menjawab beberapa comment yang aku terima mengenai benih rumput yang aku share kat entry kisah praktikal aku.. CLICK HERE.. Ya, Walaupun korang tak nampak pun orang tanya aku pasal benih rumput ni, sebab aku tak … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok | Tagged , , , , , , | Leave a comment

#PRAYFORMH370

Nothing to say.. Just give them Doa and Al-Fatihah.. Walaupun kemungkinan mereka selamat adalah sangat tipis.. Ingatlah walau sehebat mana pun teknologi, setinggi mana pun tahap keselamatannya.. Tapi bila Allah berkata “KUN FAYA KUN”.. Maka jadi lah ia.. Semoga sama-sama … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok | Tagged , , , , , | Leave a comment