Monthly Archives: January 2014

CH part 1 : Gunung Brinchang

Assalamualaikum.. Ya, aku tahu dah lama blog ni tak de ape-ape update.. Kali ni bukan sebab busy, tapi sebab malas… hahaha.. Entry kali ni pun aku cuba memaksa diri sebab dah banyak bende nak story kat sini sambil-sambil bagi info … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, This is cool | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Rindu budak ni..

Assalamualaikummm.. hai.. Tadi cakap ngan budak kecik ni… Maktam rindu Ayuni lah.. nanti ajak umi balik kampung ye… .. Oh ye.. Diorang ni semua anak buah aku (anak kakak).. Coming soon on February lagi sorang.. Wah!! tak sabar nak main … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family | Leave a comment

Permulaan yang baik harapnya..

Assalamualaikum…. Ya!! Selamat tahun baru 2014.. please be nice to me ok.. .. Hopefully tahun 2014 ini memberi kita semua yang indah-indah belaka.. Penuh dengan warna-warni, penuh dengan penginsafan, penuh dengan ┬ápengisian yang bermakna… Oleh kerana 2013 meninggalkan banyak kenangan … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, I Love My Family, Love?? | Tagged , , , , , , | Leave a comment