Congratulation my friend Siti Aisyah

Assalamualaikumm..

Maaf aku busy sikit sejak kebelakangan ini dengan berbagai perkara.. Oh ye.. Entry aku hari ni khas untuk kawan aku yang sorang ni (walaupun majlis die minggu lepas, harini bru update.. haha).. Die ni aku kenal since 2005, dekat UiTM Perak.. Kami sebilik mase semester 1 bersama Masitah dan Fiza.. (^__^).. Persahabatan kami masih diteruskan hingga kini. Cuma Fiza dah lost contact 🙁 .. Rindunye kat korang semua.. Semua asal dari Negeri yang berbeza kan? Sorang Klang, sorang KL, sorang Perak dan aku, Pahang.. Bersatu dalam 1 bilik.. Banyak sangat memory indah yang aku ingat sampai sekarang…

Oklah, oleh kerana entry ni pasal budak nama Siti Aisyah.. So, aku citer pasal die je lah dulu… Cite pasal Masitah lain kali ye.. hahaha.. Oh ye, sebelum aku citer.. Ni picture lama Mas dan Aisyah yang aku ade..

Picture 2007.. Aisyah yg kuat makan tu, Mas yg buat iklan ubat gigi tu.. haha

Aku jugak ade story pasal budak ni tunang tahun lepas.. kat SINI .. Majlis berlangsung pada 14 September 2013.. Lokasi Dewan Serbaguna Kampung Baru, KL.. Walaupun kami sesat tak jumpe dewan ni mula-mula, tapi kami sempat sampai sebelum pengantin sampai (maaf ayat huruhara.. haha).. Bahagia aku tengok kawan aku sorang ni.. Kahwin gak ko ngan chibi kan? FYI diorang ni dah lama bersama kot.. Tak pasti pulak sejak bila, tapi mase aku kenal budak Aisyah ni, diorang dah gitu2.. hehe.. Oklah, layan je lah pictures yang tak berapa banyak ni.. (sentap sebab tak sempat nak snap pic banyak2, ramai orang kot T__T)

 

posing sebelum gerak.. Lokasi : rumah abg Mas.. 🙂

Ok pengantin dah sampai.. Senyum bahagia tu..

Congrats Syah and Ezam..

Pejam mata pulak ko kan? btw cantik pelamin..

Ni je gambar same2.. Sedeyyy 🙁

Aksi biase budak ni.. Peace (^__^)V .. Kamu cantik sangat..

Goodies bag..

Itu je gambar yang aku ade.. Mas!!! ko bluetooth tak abis kot… huhuhu..

Ape-ape pun.. Walaupun dah lambat seminggu.. Aku tetap nak ucapkan. SELAMAT PENGANTIN BARU AISYAH DAN EZAM… Semoga bahagia sehingga akhir hayat.. Dan cepat bagi kami anak buah.. aummmm… hahahaha..

Ok bye..

p/s : nanti ade mase kite dating ye.. 🙂

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Love??, Wedding?? and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.