Monthly Archives: September 2013

Teluk Cempedak story

Assalamualaikumm… Yayy.. Aku rajin update bulan ni… hahaha… Yela, dalam setahun ni malas betul aku nak membebel kat sini.. Sekali je sebulan aku update.. Giler malas kan? nasib baik bukan aku yang bayar domain ni.. hahahaha Oklah.. Aku jalan-jalan kat … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, I Love My Family | Tagged , , , , , | 2 Comments

Congratulation my friend Siti Aisyah

Assalamualaikumm.. Maaf aku busy sikit sejak kebelakangan ini dengan berbagai perkara.. Oh ye.. Entry aku hari ni khas untuk kawan aku yang sorang ni (walaupun majlis die minggu lepas, harini bru update.. haha).. Die ni aku kenal since 2005, dekat … Continue reading

Posted in Wedding??, Love??, Congratulations | Tagged , , , , , | Leave a comment

I miss you ~ Hazwani Harun

Assalamualaikummm.. Nampak ┬átak tajuk post entry aku kat atas tu.. Maknenye entry ni adalah entry rindu-rinduan.. huhu… Serius aku rindu giler kat kau Wani.. Tiba-tiba rindu ni sebab tengok profile picture kau upload kat facebook tadi lah.. Picture yang merahnye … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, makan-makan | Tagged , , | Leave a comment