My bff big day ~part 2

Assalamualaikummm…

Ya aku tahu aku sangat malas nak update blog ni.. huhu.. Ini adalah entry dah agak basi.. Tapi tak kira, aku nak letak jugakk.. Yela, bukan selalu kawan baik kita kawen kan?? Oklah, ini adalah sambungan kepada My bff big day ~part 1 .. Entry khas untuk kawan aku yang sorang ni.. 😀

Malas nak taip panjang-panjang, kita layankan gambar yang berlambak ni ok.. Hah ambik!!! huhuhu

 

sebelum pengantin siap, kami rasmi pelamin dulu.. hehe

kami lagi.. kami kawan dari sekolah rendah.. kami buddies, takkan terpisah.. 😀

Fazeda dan Faty, masing2 ambik berkat ni.. huhu

Aku and Nat.. Pose poyo sikit.. 🙂

Nat and Faty.. Tak lama lagi turn diorang pulak.. huhu

Aku and Faty.. kemain lagi posing kami.. mcm model.. haha

Ok pengantin dah siap.. U look gorgeous sgt ok...

Aku pun nak pose ngan pengantin.. 🙂

Ok, pengantin lelaki dah sampai.. kemain kuat ko pegang tgn aku kan.. nervous katanye.. huhu

Ya.. Aku pengapit yg nak ambik berkat.. huhu

Makan time.. Suka jadi pengapit sebab dpt makan sedap.. hahaha

Aku tgh makan, diorang sambung posing kt dalam.. From left : Farid, Faty, Fazeda and Nat.. miss u olls lah..

Aku lagi dan mereka.. Congrats Pija and Yati

Outdoor pulak.. Depan rumah je pun.. Nice pose..

Aku dan kawan2 mereka.. Jadi kawan aku jugak lah. huhu

Dengan pengantin pulak.. 🙂

Macam biase.. aku nak jugak.. hahaha

Oklah.. Sekian lambakkan gambar dari aku untuk part 2 ni.. Nanti part 3 banyak jugak kot. hehe.. Anyways.. Thanks buat kawan aku Faty yang punya camera hebat dan snap semua pictures ni… Love u lah.. Nanti giliran ko pulak kan?macam tak lama dah aku tengok tu… hehehe..

So… Akhir kata.. Tahniah my friend.. Love u <3

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Wedding?? and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.