My bff big day ~part 1

Assalamualaikumm…

Hari ni genap sebulan aku tak update blog.. Giler lama.. muahahaha.. Aku sangat2 busy ok.. Busy dengan majlis kawen kawan aku yang sorang ni.. Banyak bende yang die belum settle mase tu. So, aku pun jadilah driver dan penasihat peribadi sempena majlis kawen die yang berlangsung pada 14, 15 dan 16/06/2013 hari tu.. Kesian pulak aku tengok die buat keje sorang2 kan. So, aku sebagai seorang kawan mestilah tolong die sambil2 ceramah kat die.. hahaha.. Alhamdullillah semuanya berlangsung dengan lancar.. Majlis bermula hari Jumaat dengan akad nikah malamnye, hari Sabtu majlis bersanding, and hari Ahad kenduri sebelah pihak lelaki… Maklumlah rumah dekat2 je, 5 minit je sampai.. huhu

Oklah, layankan picture hari akad nikah beliau, untuk majlis bersanding dan bertandang nanti aku buat part lain pulak.. 🙂

sebelum gambar pengatin, kami posing dulu.. hehe.. with Faty

aku plak feeling atas katil pengantin.. huhu

kami kawan dari kecik.. 😀 .. From left, aku, pengantin, natrah and faty

tumbuk pengantin sikit..

nat semangat baling bunga.. huhu

congratulation my friend yati 😀

senyum nervous ke ape ni Pija? hehe

Ok dah sah.. (pic akad nikah xde yg clear :'( )

terimalah RM22.50 ini (mas kahwin)

Nah cincin!! (laki bagi rantai, again xde pic clear. sedih btol)

YESSS!!! dah sah!!.. huhuhu (love this picture) <3

sape tak sayang bini oi!!.. 🙂 selamat pengantin baru Yati and Rafizal

posing orang dah kawen

So… To my friend Yati, SELAMAT MENJADI ISTERI RAFIZAL!!!! .. I’m very happy for you and i know you’ll safe and happy with Pija.. Sesungguhnya aku yakin die yang terbaik untuk kamu, InshaAllah.. Aku doakan kau bahagia till jannah.. Mulakan hidup baru ok sayang?? And harap ko tak lupekan aku k.. Sayang ko sampai bila2.. (sedih pulak ko dah kawen, tinggallah aku yang masih bujang ni.. huhu)

P/S : Doakan aku cepat2 kawen pulak.. hahaha

 

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Saya Suka Membebel, Wedding?? and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.