My lovely cousin dah kawen.. :'(

Assalamualaikumm….

Maaf lama sangat tak ber’update’ blog aku ni.. busy sangat dengan final projek, final exam, kenduri kawen dan pilihanraya.. semua dekat2 tarikhnye… Alhamdullillah dah abis 3 tahun aku kat Sabak Bernam yang jauh ke hulu tu.. hehehe

Hurmm… juga telah berlangsung majlis kenduri my lovely cousin merangkap pasangan gossip jugak.. waaaa.. sedihnye die dah kawen.. nak gossip ngan sape lagi lepas ni.. T__T Aku agak rapat dengan die ni.. Mazeidah Izayu namanye.. Sekolah sama2 kat sekolah menengah taman dato harun, pj sejak aku form 4, die form 3 mase tu.. Same2 gi sekolah pagi2 ngan mak anjang, gerak pukul 6.15am sebab sekolah jauh.. Duk kat Serdang, sekolah kat PJ (tak ke jauh tu, + ngan jalan jamed lagi, oh ye.. sekolah kat situ sebab mak anjang aku ni cikgu kat situ :) ).. Petang pulak kalau balik lambat atau mak anjang ade keje luar, kami naik komuter sama2… (giler rindu kenangan tu semua, kena kejar ngan anjing lah, meniti longkang besar lah, lintas jalan keretapi.. and macam2 lagi lah)..

AMARAN!! Post ini dipenuhi gambar.. :)

Untuk imbau balik kenangan ngan die ni.. aku cube cari pic lama kami..

gi jalan2 kat putrajaya kalau tak silap.. tahun 2008

dalam toilet mid valley.. huhu (2010)

fitting room pon boleh.. huhu

tengok drift kat mardi.. :)

hurmm… tu je pictures lame aku jumpe.. Ade banyak lagi rasenye.. tapi tak tahu letak kat mane… :(

Oklah.. ni pic die kawen plak…

dress yg cantik.. left : akad nikah.. right : sanding

khatam al-quran.. cantik merah di sebalik bunga telur...

tengah bersiap.. my favourite color :)

love your dress.. cantikkkk

sweet ok.. :D

kamu sangat cantikk..

love u dear... :)

ngan kawan2 ko yang bising.. dak dato harun

aku terima nikahnya... SAH!!!

ok dah sah.. Congrats along n taufiq

kau sangat tinggi.. hehe

you with tasha mak buyung.. dua2 dah kawen.. hehe

diana and harriz, cousin kami yang hot mama.. :)

nak makan, snap pic ngan kawan2 dulu.. :)

potong kek.. tapi tak bagi aku makan... huhu

mereka semua satu kelas.. ramai lagi belum kawen rasenye.. hehe

the wishes from guest.... cool!!

ok, dah boleh ngaku isteri taufiq.. hehehe

sayang ko ketat2.. sampai bila2

congratulations laling.. jgn lupekan aku ye..

Hurmm.. cukuplah setakat ini kot… walaupun banyak lagi gambar lain. Rase macam nak letak semua, tapi takut ade yang tak larat tengok je kang.. huhu..

Walaupun aku rase agak sedih bila ko dah kawen.. tapi aku doakan semoga ko bahagia sampai syurga.. InsyaAllah… Harap taufiq jaga kau baik-baik.. Semoga dapat baby cepat2… (Tak sabar pulak nak tengok baby ko. huhu)

Harap kite terus rapat macam dulu2.. Waaaaa.. sedihnye T___T..

Ok bye, (nak sambung nangis)…..

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Luahan Perasaan, Wedding??, Waaa.. Nk Nangis, Love??, Congratulations. Bookmark the permalink.

One comment on “My lovely cousin dah kawen.. :'(

  1. Sepupukesayanganko on said:

    Waaaa…terharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.