Monthly Archives: May 2013

Rindu lagi.. Part 2

Assalamualaikumm… Oleh kerana aku pishang sangat hari ni.. (sebut mcm melly. huhu) Aku rase nak update pulak.. Maklumlah semalam duk tweet2 rinduan dengan mereka… Hurm… rindu weh.. Serius!!!.. Nak lepak ngan korang, makan sama2, tidur berjamaah dan sebagainyelah.. Tak tahu … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Luahan Perasaan, Jom Jalan2 | Leave a comment

Sungha Jung punye kisah..

Assalamualaikummm… Oleh kerana aku tak boleh melelapkan mata jam 2.17am ni.. Aku pun layan lah youtube, click my¬†Subscriptions tengok budak Sungha Jung ni upload 1 video baru die berduet dengan Jason Mraz…. Sape tak kenal beliau ni, die adalah seorang¬†Acoustic … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, hiburan tanpa sempadan, This is cool | Tagged , , , , , | Leave a comment

Disappointed…

Assalamualaikummm.. Ya, aku kecewa dengan anda, kecewa dengan diri sendiri yang tak tahu kawal hati, kecewa dengan segalanya, tapi aku bersyukur kerana semuanya pasti ada hikmah tersembunyi… aku akan cuba latih diri dah hati ini untuk redha dengan segalanya, ya.. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment