Teluk Batik again..

Assalamualaikumm..

Ini adalah entry yang agak basi.. huhu.. Lantaran kemalasan aku hendak menaip ye.. hehehe.. Ya, pada hari Sabtu bersamaan dengan 13/04/2013 yang lepas, aku bersama geng Beyla telah berkesempatan ke Teluk Batik sebelum diri ini dan Opie pulang ke kampung halaman… 😀

Oleh sebab aku malas nak menaip, anda layankan je lah gambar yang telah di snap oleh aku.. Kerana aku sorang je tak join mereka mandi… Takut dah mandi kang penat and mengantuk nak drive jauh2.. Maklumlah pulang seorang diri sahaja kan?

 

bersama mereka.. from left: zati, diela, fisha, syuhada, opie dan beyla
ya hanya saya tidak mengenakan uniform itu.. hehe
mereka exited naik banana boat..
saya pula naik boat dan ambil picture mereka… hehehe
muka puas mereka selepas dijatuhkan dari banana boat
bersedia untuk yang lebih extreme..
they addicted with this.. naik sampai 2 kali.. huhu
aku bahagia bila mereka bahagia.. 🙂
naik boat pusing2 pulak.. aku join bila tak kena turun dalam air.. huhu
main tanam2. bentuk penguin lagi.. dibantu oleh dak comel Rayyan 🙂
budak hensem dikelilingi aweks.. hhuhu

Oklah.. sekian update malas taip dari aku… huhu.. Sebenarnya gambar banyak sangat, tapi pilih yang semua nampak cun je.. muahahaha..

Perkara yg aku tak boleh lupa sepanjang percutian ini adalah :

1) Zati hampir lemas dan diselamatkan oleh hero yg tak dikenali.. hehe

2) Fisha jatuh dari flying fish tu dengan aksi yg sungguh bergaya.. Terapung atas air tu.. 😀

3) Zatie ditarik oleh Beyla ke pantai setelah gagal mengayuh dirinya sendiri selepas dijatuhkan dari banana boat ke tempat dalam.. hehe

4) Yaya berjaya menjatuhkan brader bawak boat tu semasa cuba menyelamatkan beliau yg terjatuh.. hehe

5) Opie telah memalukan dirinya sendiri apabila.. tutttttttttttttttt.. hahahaha.. Biarlah hanya kami yang tahu…:P

Enjoy bersama mereka.. mungkin ini percutian yang terakhir sebelum masing2 meneruskan kehidupan selepas ini.. T___T..

Ok bye, nak pi sambung nangis.. Waaaaaaaaaaa

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Class, hiburan tanpa sempadan, Jom Jalan2 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.