Monthly Archives: March 2013

Dinner DAS 2013

Assalamualaikumm… Event ni berlaku minggu lepas sebenarnye.. Dah lama nk upload pictures kat sini, tapi line Maxis tak berapa ok sejak nbeberapa hari lepas.. So, hari ni baru aku boleh upload sebagai kenangan aku untuk dinner terakhir aku kt PSIS … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

E-coli test

Assalamualaikumm.. Aku boring hari ni ye.. tak tahu nak buat ape.. so, aku cuba untuk membuang segala sawang yang menyemak dalam blog ini… Sebenarnya test ni dah lama aku buat, bulan 2 haritu bertempat di UPM Serdang… Alhamdullillah pembantu makmal … Continue reading

Posted in Class | Tagged , , | Leave a comment

Jari-jari terus menari

Assalamualaikum.. Jari jemari ini terus menari2 di keyboard ku ini… Bukan menari sambil menangis… Menari sambil berfikir… Berfikir cara menyelesaikan masalah… Masalah yang menimpa-nimpa kepala.. Yang tiada penghujung… Tak tahu sampai bila lagi mampu bertahan…. Jari ini terus berjalan, sebutir-butir … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan | Leave a comment