Geotechnics = main tanah..

Assalamualaikummmm..

Baru dapat jadual baru tadi.. Hari Isnin kami tak ada kelas ye, harap maklong…. Ntah ape2 je, tengah-tengah sem baru nak ubah jadual bagai..

Oklah, ni bukanlah entry pasal kegembiraan kami yang tiada kelas hari ni.. Tapi pasal kelas aku minggu lepas.. Kelas ape?? Macam tajuk entry aku tu lah.. Geotechnics.. Mula-mula dulu, bengang je coz kena belajar kursus ni.. Kursus untuk budak Awam kot.. Tapi bila dah join kelas, sangatlah best kelas amali/praktikalnya (kelas theory bosan coz banyak sangat kira2)..

Kelas amali adalah pada setiap pagi Jumaat ye.. Paling best minggu lepas sebab kami buat standard proctor compaction test (bunyi macam pelik je kan?) hahaha.. Actually test ni adalah untuk uji samaada tanah tersebut boleh compact atau tak dengan penambahan air mengikut % yang telah ditetapkan.. Best oi main uli2 tanah.. haha

Layankan picture kami aku di bawah ni ye.. hehehe

geotechnic class

ikut procedure, salah ye kalau tak pakai glove.. hehe

kononnye nak makan lah kan?? hehe

ok makan lagi satu.. 😀

orang paling semangat main tanah ~ Cheku

 

Nadiah buat muka orang katanya.. hehe

dragon ball yang ke lapan ade kat tangan aku.. haha

kami bekerjasama satu kumpulan ye..

Ok tu ju nak story hari ni… daaaa

 

 

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Class, Saya Suka Membebel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.