Monthly Archives: February 2013

Laman Pesona – Tarikan baru pelancongan Raub

Assalamualaikum.. Agak lama blog ni tak berupdate lantaran broadband aku dah exceed limit… Hurmmm.. Sebenarnya banyak bende yang aku nak storykan kat sini.. Tapi mungkin tu semua ambik masa sikit lah.. Maklumlah tengah layan cuti jap, disamping ke’busy’an aku dengan … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Bila aku rindu

Assalamualaikumm   Tiba-tiba hari ni aku rasa nak menaip entry rindu-rinduan pulak.. Rindu kat budak-budak kecik ni.. Ayuni and Balqis… Walaupun baru je jumpe minggu lepas, aku tetap rindu diorang.. Rindu nak buli, nak buat diorang nangis.. Tak pun nak … Continue reading

Posted in I Love My Family, comel je... | Tagged , , , , | Leave a comment

Geotechnics = main tanah..

Assalamualaikummmm.. Baru dapat jadual baru tadi.. Hari Isnin kami tak ada kelas ye, harap maklong…. Ntah ape2 je, tengah-tengah sem baru nak ubah jadual bagai.. Oklah, ni bukanlah entry pasal kegembiraan kami yang tiada kelas hari ni.. Tapi pasal kelas … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class | Tagged , , | Leave a comment