Monthly Archives: January 2013

Review filem : Juvana

Assalamualaikumm… Dah lama aku tak story atau review pasal mana-mana filem or drama kot… Bukan tak banyak drama aku layan kat tv tu.. setiap hari ade je yang aku follow… hehe… Cuma movie kadang-kadang je aku layan, sebab kat sini … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, This is cool | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Jalan2 Final Project

Assalamualaikumm.. Sebenarnya story ni dah lama kot… Saja nak letak gambar2 kenangan dalam ni… Oleh kerana final project aku berkaitan rapat Cameron Highlands, so aku dan ahli group aku sempat ke sana awal bulan hari tu (kan dah cakap story … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2 | Tagged | Leave a comment

Saya suka baca novel…

Assalamualaikummm… Ini adalah salah satu minat aku dari dulu lagi sebenarnya… Suka sangat baca novel…. Kalau kat rumah, hobi ini adalah salah satu cara ku mengisi masa lapang.. Tapi!!! time busy final sem ni pon aku masih giler baca novel!! … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, hiburan tanpa sempadan, comel je... | Tagged , , , , , | Leave a comment