Lagi sorang dah selamat

Assalamualaikumm….

Rase dah lame tak update blog aku ni kot… Maaf lantaran aku sangat busy dengan aktiviti harian dan juga beberapa majlis kenduri yang perlu aku hadiri.. Salah satunya adalah majlis tunang kawan baik aku (agak baik la coz kawan dari kecik kan?) Busy menolong die pergi membeli barang-barang untuk hantaran, tolong buatkan hantaran… Dan macam-macam lagilah.. Seronok sebenarnya bila buat kerja yang berkaitan dengan seni gubahan ni.. Ya aku suka walaupun tak lah berbakat sangat.. 🙂

Oh ya, nama kawan aku ni Norhayati, lebih kurang nama aku kan? hehe.. Aku doakan semoga kau berbahagia sehingga ke jinjang pelamin bulan 6 nanti ye.. Aku tak sabar..wink..

Meh tengok sikit antara gubahan yang aku dan beliau buat.. Jangan kutuk kalau tak cantik ye.. Simple2 je untuk tunang kan? Kawen nanti wat gempak sikit 🙂 Sila jangan muntah tengok pictures yang berlambak ni.. hehe

 

semua sekali ada 7 dulang.. tema pink putih

ini adalah tuala.. gulung sahaja.. hehe

ini pula adalah cokelat.. simple je.. 🙂

ini paling simple. klau letak byk bunga, tak nmpk pulak secret recipe kan? haha

bunga rampai.. simple gak.. 🙂

buah buahan pulak... bakulnya sangat cantik.. tambah bunga sikit je 🙂

nampak tak kegigihan aku kat situ.. haha

Ok.. dah cukup pasal hantaran.. meh gambar kami posing pulak.. haha

 

Yati bersama seorang lagi our bestfriend Faty

mata ke mata, hati ke hati.. hehe

pandangan penuh makna.. haha

Faty dan background yang kami gigih pasang sendiri..

yang dirai.. Norhayati namanya 🙂

bersama en tunang beliau.. Pija 🙂

ya aku tahu, tunang beliau sangat tinggi.. hehe

Congratulations yang friends.. Sedih gak kau dah nak kawen, tinggal lah aku je belum.. huhu.. Tapi aku tahu kau akan bahagia dengan Pija yang aku ‘agak’ kenal lah.. Baik orangnye, untung kawan aku sorang ni dapat die 🙂 hehe

Ok tu je.. daaaa..

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Saya Suka Membebel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.