A Gift Of Life. Dermalah organ…

Assalamualaikummm… Alhamdullillah, yang dinanti-nanti dah sampai akhirnya.. Lambat sangat sampai, aku daftar bulan 10 aritu kot.. kat sini ade aku citerkan pasal derma organ yang aku register beserta dengan sedikit details dan cara-cara untu mendaftar CLICK HERE.. Tadi adik aku balik sembahyang jumaat, die bawak balik surat untuk aku..Abang aku cakap, surat saman speed trap lah tu.. haha… Aku dah insaf ok.. Drive sekarang macam kura-kura je, 20km/h lagi… hahaha

Ni kad yang dapat tadi.. Cantik kaler hijau die..

Ya!!! Saya sudah berikrar.. hehe

Tapi aku tak paham ape motif  1 Malaysia tu??  muahaha.. Bila adik aku tanye, ni kad ape?? Aku jawab kad ahli umno… muahahaha.. Puuuiiiiiih!! sekali… :p

Ok.. ni bahagian belakang

See my name... dan organ yang nak diderma.. :)

“A Gift Of Life”..  Baca kat atas tu ye, “Saya beikrar untuk menderma organ saya selepas meninggal dunia”.. Bukan derma masa hidup-hidup ye.. hehe… Tula yang orang Malaysia selalu ni salah faham (especially Melayu).. Bukan nak mengata, aku juga Melayu.. Tapi Melayu yang mempunyai kesedaran yang tinggi… :)

Satu je yang aku tak puas hati kat kad ni.. Nape la nama kite tak terus diletakkan pada kad kan?? Macam huduh je bila tulis pakai tangan and using ball pen.. hehe

Ok tu je.. Baiii!!!!

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in I Love My Family, Nasihat dan Pedoman, Ini Serius Ok and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.