Monthly Archives: December 2012

A Gift Of Life. Dermalah organ…

Assalamualaikummm… Alhamdullillah, yang dinanti-nanti dah sampai akhirnya.. Lambat sangat sampai, aku daftar bulan 10 aritu kot.. kat sini ade aku citerkan pasal derma organ yang aku register beserta dengan sedikit details dan cara-cara untu mendaftar CLICK HERE.. Tadi adik aku … Continue reading

Posted in I Love My Family, Nasihat dan Pedoman, Ini Serius Ok | Tagged , | Leave a comment

Amboi seksinye die..

Assalamualaikummm.. Rasa dah lama menyepi.. Tiba-tiba mood malas nak menaip datang.. hurmm… Alang-alang tengah rajin sikit ni, update jelah walau sikit je… Seksi je kau tidur kan Lisa Surihani.. Duk atas dashboard kanc aku kan? (kanc adalah ringkasan kancil ~ … Continue reading

Posted in I Love My Family, Love?? | Leave a comment

Bila adik bosan..

Assalamualaikumm.. Sebenarnya ni citer semalam.. Semalam kan aku bawak mak and adik-adik aku pi shopping barang sekolah… Penat gak ┬ála pusing sana-sini, mencari barang yang belum ada.. Tu pun ade yang tak jumpe… Fyi adik aku ni baru abis sekolah … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family | Leave a comment