Tak tahu nak tulis tajuk ape…

Assalamualaikum…

Aku masih lagi dalam minggu exam.. Dan dah tinggal lagi satu payypeerrr… Yay!!! tak sabar nak balik… Cuma sedih sikit sebab paper sabtu ni agak susah sebab tak tahu belajar ape sepanjang sem ni untuk kursus Wastewater Engineering ni.. Argghhh!!! susahnye bila tak paham ape yang kita belajar.. Naik tension aku oi…

Takpelah.. Redho jelah ape nak jadi…

Oklah.. tu je aku nak membebel untuk hari ini…

Oh ye, lupe pulak.. Tadi aku temankan Ira ke Sungai Besar untuk tukar minyak kereta beliau dan membeli 2meter kain untuk bajuku.. hehe.. Sempat singgah kat driving school jap untuk tengok Nurul dan Lisa test lesen kereta.. Masa kami sampai dalam pukul 11 lebih tu diorang belum test lagi (dari pukul 7lebih kot mereka di sana)… Sempat tengok mereka test naik bukit.. Semangat je aku, Ira and Shaz duk doakan kat situ.. Bila lepas je, semua kat bawah ni duk lega.. hahaha.. Kelakar lah weh.. Alhamdullillah mereka lulus!!! CONGRATS NURUL AND LISA!!!!!!

Sempat snap picture sebagai kenangan..  hehe

From left : nurul and lisa 🙂

Ok.. Tu je nak bagitau… baiiii

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Congratulations, Ini Serius Ok and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.